Sayfalar

1 Temmuz 2011 Cuma

ÇINAR AĞACI

Bu aralar zamanım biraz film izlemekle ve kitap okumakla geçti. Bir diğer çok beğendiğim ve bir çok karesinde bizim ailemize de ait izler bulduğum film "Çınar Ağacı" oldu.
Çok güzel bir sevgi ve aile draması anlatılıyor filmde. Yalnız fazla duygusal, ağlamak istemeyenler izlememeli...

Filmin resmi web adresi: http://www.cinaragacifilmi.com





* Sanıyorum ki herkes Anneannesi ya da Babaannesi ile ip sarmıştır :))) Zira ben çooook sardım. Bazen şımarıp ipleri karıştırdığım zamanlar da olmadı değil hani;))



Dört çocuklu emekli öğretmen Adviye hanım ve 6 yaşındaki torunu Barış ile ilişkisi ekseninde anlatılan bir aile ve sevgi hikayesi...
75 yaşındaki emekli öğretmen Adviye hanım tüm malını mülkünü dört çocuğu arasında eşit olarak paylaştırmıştır. Ancak çocukları hayatın akışı içerisinde gündelik sorunlarla uğraşırken annelerine sahip çıkamamakta ya da çıkmak istememektedirler. En küçük torunu altı yaşındaki Barış anneannesiyle saf ve hesapsız sevgiyi yaşayan tek kişidir... Adviye hanım kendisine sahip çıkamayan çocuklarına sonuna kadar sahip çıkarak yanıt verecek, birleştirici roluyle aile kavramının önemine ve kuşaklar arasındaki erozyona uğramış değerlere vurgu yaparak kendi kuşağına güçlü bir selam yollayacaktır.

İYİ SEYİRLERRR...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder