Sayfalar

27 Eylül 2011 Salı

İLK KANEVİÇE TABLOM

Şablonunu Nalan Hanım'dan (http://tenceremiz.blogspot.com/2011/05/country-tarz-kanavice.htmledinmiş olduğum tablom karşınızdadır. Yapması nası zevkli anlatamam :) Bu nedenle de 5-6 ayda bitiririm dediğim tabloyu 3 haftada bitirdim :)) Diğer işlerimde olduğu gibi henüz bu da çerçevelenmedi. Ama söz veriyorum Türkiye'ye gittiğim ilk fırsatta heeepsini toplayıp çervelettireceğim ve sizlerle tekrar paylaşacağım.

Bu arada bu tabloyla ilgili sizinde fikrinizi almak istediğim bir konu var. En altta yazan "country bloomers" yazısındaki en son "s" harfini pembe ile kalınlaştırdım. Diğer harfleride bu şekilde kalınlaştırayım mı yoksa olduğu gibi kalsın mı??? Buna bir türlü karar veremiyorum. Bana yardım ederseniz çoook mutlu olurum. 

Şimdiden çok teşekkürler :))))








   

20 yorum:

  1. Harika olmuş,bayıldım.Ellerinize sağlık.Bence bu hali ile gayet hoş,kalınlaştırmayın.Hiç vakit kaybetmeden çerçeveletin bence bu güzelliği :) SEvgiler..

    YanıtlaSil
  2. Çok güzel olmuş bayıldım eninde sonunda bende başlıyacağım gençlik yıllarımda çok çalıştım ama şimdikiler daha zevkli ellerine sağlık...

    YanıtlaSil
  3. yazının kalınlığı güzel bence, belki renginimi koyu yapsaydın??

    YanıtlaSil
  4. Mükemmel olmuş,emeğinize sağlık ,güzel günlerde kullanın:)

    YanıtlaSil
  5. yazıyı kalınlaştırırsanız pantolonlar geri planda kalır ki panoda asıl göze çarpması gereken yer orası bence ;)

    elinize sağlık çok cici olmuş

    çerçeveli halini de merak ediyorum doğrusu

    YanıtlaSil
  6. Ne kadar güzel bir örnek ve ne kadar güzel bir işleme, bayıldım bayıldım bayıldım :)

    YanıtlaSil
  7. emeğinize ve ellerinize sağlık... çok güzel olmuş...
    bence harfler olduğu gibi kalsın derim:)
    sevgilerimle...

    YanıtlaSil
  8. Çok beğendim, bayıldım ellerinize sağlık:) Desen de çok hoş işleme de çok güzel..bence de harflere dokunmayalım. sevgiler..

    YanıtlaSil
  9. Bu panoyu böylesine güzel işleyip hem de 3 haftada bitirebilmek öyle herkesin harcı değil, bravo:)Ellerine, emeğine, ruhuna sağlık, müthiş görünüyor. ben 3 ayda bitirmiştim senin yanında çömez oldum:)

    Arkadaşların da dediği gibi harfleri bence de kalınlaştırma. Sevgilerr:)

    YanıtlaSil
  10. Çok beğendim, ellerinize sağlık.Yazının öne çıkmasını düşünüyorsanız kalınlaştırabilirsiniz

    YanıtlaSil
  11. Ben de daha önce Nalan Ünal`da görmüştüm bu panoyu ve bayılmıştım. Cesaret işi doğrusu, çok temiz çalışmışsınız!

    YanıtlaSil
  12. Sevgili Aktuel Moda, yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

    Sevgili Meral Sanat Evi, hiç vakit kaybetmeden tekrar başlayın derim. Şahsen ben çook keyif alıyorum işlerken. Hele sonucunu görmek müthiş bir haz :)

    YanıtlaSil
  13. Sevgili Buket Hanım, bende renkler konusunda çok kararsız kaldım. Orjinali bordo-kırmızı bende 2 alternatif denedim ama pembe tutkumdan buna karar verdim. Buda biraz silik kaldı gibi göründü gözüme :( Ama sanırım bu şekilde bırakacağım.

    YanıtlaSil
  14. Sevgili Nuraycatasarımlar, çook teşekkür ederim.

    Sevgili Muhabbetsofrası, güzel yorumlarınız mutlu etti beni. Teşekkürler :)) Bende sizin çerçeveli halini merak ediyorum :)))

    YanıtlaSil
  15. Sevgili Banuca, teşekkürler teşekkürler teşekkürlerrrr :))))

    Sevgili Okuyan, teşekkür ederim, bende sanırım bu şekilde bırakacağım :)
    Sevgiler,

    YanıtlaSil
  16. Sevgili Elişidefteri, Deseni ilk gördüğümde bende çok beğenmiştim ve hemen yapmak istedim. Dediğim gibi işlemesi de çok zevkli. Güzel yorumunuz için teşekkürler,
    sevgiler,

    YanıtlaSil
  17. Sevgili Nalan Hanım, size nasıl teşekkür etsem azdır. Böyle güzel bi işin çıkmasındaki asıl mimar sizsiniz :)) Şablonu benimle de paylaştığınız için tekrar çok teşekkür ederim. Bu arada estafurullah çömezlik ne demek :) Ben sizin bir adım arkanızdan geliyorum. Beğenmeniz benim için çok önemliydi, sevindim o nedenle :)
    Sevgilerimle,

    YanıtlaSil
  18. Sevgili Nazan Hanım, bir türlü karar verememiştim ne yapmam gerektiğine ama buradaki çıkan ortak karar böylece kalması yönünde. Böyle bırakmak daha iyi olacak ;)) Yorumunuz için çok teşekkür ederim.
    Sevgilerimle,

    Sevgili Semi'nin Mutlu Elleri,Bende Nazan Hn.'ın blogunda görünce bayıldımm :) Kendisinden şablonu istedim ve hemen gönderdi. İşe başlayınca gerisi kolay geliyor. Dediğim gibi zevkli bir şablon. Güzel yorumunuz için teşekkür ederim.
    Sevgilerimle,

    YanıtlaSil
  19. Hediye çekilişime mutlaka katılmalısınız! :)

    http://melexy.blogspot.com/2011/10/ilk-hediye-cekilisim.html

    YanıtlaSil
  20. şahane yapmışsın:))))
    zaten bu modeli çok beğeniyorum

    YanıtlaSil