Sayfalar

2 Eylül 2011 Cuma

BİR TEPSİ ÇALIŞMASI DAHA

Büyük bir hevesle başladığım ve kısa sürede bitirdiğim yeni  kaneviçe tepsimi sizlerle paylaşmak istedim. Fakat resimlerden de fark edeceğiniz gibi henüz kendisi yarım :) Fincanların etrafını çerçevelemedim :( Tam bitmeye yakın başka bir modele başlama hevesi ile yarım bıraktım. Ne olacak benim bu maymun iştahlılığım bilemiyorum :(
Neyse sizlere söz veriyorum, Türkiye' ye gittiğim ilk fırsatta yarım kalan kısmını bitirip bir de güzelce çerçevelettirip son halini sizlerle tekrar paylaşacağım :)))







Modelin orjinal dergi halinide paylaşayım. 
Ben henüz peçeteleri ve amerikan servisini yapmadım. Yapıp yapmama arasında da kararsızım zaten ;)
Eğer sizde şablonu isterseniz mail adresinizi bildirmeniz yeterli ;))





21 yorum:

  1. harika olmuş cnm ellerine sağlık şimdiden sevgiler:)

    YanıtlaSil
  2. motif çok hoş... bitmiş halini merakla bekliyorum...
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. nefis olmuş, peçeteleri bilemem ama amerikan servisi mutlaka yapmalısın.Şablon müthiş, e-mail adresime gönderirsen çok sevinirim.

    YanıtlaSil
  4. Tepsi örtüsü olarak harika bir model, işlemene bayıldım, ne kadar düzgün işliyorsun :) Bence önce bunu bitirip bizimle paylaş, çünkü şimdiden bu kadar güzelse bitmiş halini merak ediyorum:)
    Açgözlülük yapıp ben de desenini isteyeceğim ltf.
    mail : banu@arikkok.com (iki k vardır dikkat))

    YanıtlaSil
  5. Bu arada kumaşın çok güzel, en boy iplikleri bir gibi duruyor, cins ve marka sorsam?

    YanıtlaSil
  6. valla yakında ben de başlayacağım buna , nasıl güzel...

    YanıtlaSil
  7. harika bir model ve ne kadr muntazam bir işleme çok değendim ben de ben de istiyorum modeli bir de tepsiye aktarılması nasıl oluyor camlattırıyormusunuz bitmiş halini merak ettim
    ayatagan@windowslive.com

    YanıtlaSil
  8. kaneviçeye bayılıyorum ama birtürlü vakit ayıramıyorum sanırım senin bu tepsinin bitmiş halini görünce artık kesin başlayacağım bende:)ellerine sağlık biran evvel bitirmeni bekliyorum. sevgiler...

    YanıtlaSil
  9. ellerinize sağlık harika olmuş..bende tepsi için model bakıyordum buna bayıldım..zahmet olmazsa şemasını yolayabilirmisiniz? teşekkürler ,sevgiler..

    sblsahin@gmail.com

    YanıtlaSil
  10. çok güzel olmuş ellerinize sağlık:)

    YanıtlaSil
  11. Sevgili Fikir Projeeri, çook teşekkür ederim.
    Sevgiler,

    Sevgili Okuyan, Umarım en kısa sürede bitiririm. Bende çerçeveli halini merak ediyorum :)Beğenmene sevindim. teşekkürler,
    Sevgiler,

    Sevgili Noblese, Tabiki seve seve gönderirim şablonu. Mail adresinizi bildirmeniz yeterli ;)
    Sevgiler,

    YanıtlaSil
  12. Sevgili Banu Hanım,
    Şablonu mail adresinize gönderdim. Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Bu arada bunu tepsi örtüsü olarak değil, direk tepsi olarak yaptım :))) Daha öncede bir kaneviçe tepsi çalışmam var. Arzu ederseniz o çalışmaya bakarak bunun son halini tahmin edebilirsiniz.
    Kumaş detaylarını sormuşsunuz ama inanın hiç bilmiyorum. Kuzenimin evinde parça kumaşlar arasından bulmuştum. Değerlendirmek için de bu modele başladım :)
    Size de şimdiden kolay gelsin, bir sorunuz olursa seve seve yardımcı olurum.
    Sevgiler,

    YanıtlaSil
  13. Buket Hanım, vallahi ben en kısa sürede başlayın derim :) Nası güzel bir zevk anlatamam :)) Çekirdek yerkenki bağımlılık etkisi bunda da var. Şurası da bitsin burasıda derken insan kalkamıyor başından :)))

    YanıtlaSil
  14. Gönül Hanım, çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için. Ben daha önce de kaneviçe tepsi çalışması yapmıştım. Linki: http://biraz-biraz.blogspot.com/2011/07/kaneviceden-tepsi.html
    Buradan, bu modelinde son halini az çok tahmin edebilirsiniz.
    Bu arada şablonları da mail adresinize gönderdim.

    Kolay gelsin, Sevgiler

    YanıtlaSil
  15. Sevde Hanım beklemeyin beni beklemeyin :)) Hadi yarın bir kumaş, iğne ve iplekle başlayın bu işe :)) Hatta blogumda beğendiğiniz bir model de varsa bildirin, şablonu mail atayım size ;)

    şimdiden kolay gelsiiiinnnnn :)

    YanıtlaSil
  16. Sevgili Usia, şablonu mail adresinize gönderdim. Umarım işledikten sonra son halini sizde bizlerle paylaşırsınız :)))
    Teşekkürler sevgiler,

    Sevgili Ecerce, güzel yorumlarınız için sonsuuuzzz teşekkürler. Bu güzel yorumlar beni daha da iştahlandırıyor.
    Kocaman sevgiler :)

    YanıtlaSil
  17. Harika olmuş, bence önce bunu bir bitirin ve ilave olarak en azından 4 küçük peçete yapın. Şablonunu ben de istiyorum Banucamdan alırım mutfağımın renklerine uyuyor çok, ne zaman işleyebilirim bilmiyorum ama heves ettim, inşallah sizinde hevesiniz geri gelir ısrarımızla.

    YanıtlaSil
  18. Güzel yorumunuz için çook teşekkürler Fiamma. Bir heves başlayıp bunu bıraktığım iş de bitmek üzere. Türkiye'ye gittiğim ilk fırsatta bunu da bitirip çerçevelettireceğim. Sonra mutlaka paylaşacağım sizlerle.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
  19. °º✿
    º° ✿Olá, amiga!
    ✿♥ ° ·. Passei para uma visitinha.
    Lindo trabalho. Muito original a xícara derramando chocolate.
    Seu blog é muito bonito.
    °º✿
    º° ✿✿♥ ° ·.Boa semana!
    Beijinhos.
    Brasil

    YanıtlaSil
  20. merhaba country bloomers tablonuz çok güzel olmuş en kısa zamanda bende işlemek istiyorum şablonu göndermenizi rica ediyorum heyecanla bekliyorum teşekkürler elifayazaltindil@hotmail.com

    YanıtlaSil
  21. merhabalar bayıldım tepsinize. bende amerikan servisi olarak denemek isterim. şablonu gönderebilirseniz sevinirim. inciecz@hotmail.com

    YanıtlaSil