Sayfalar

27 Ağustos 2011 Cumartesi

EN İYİ YARDIMCIM

Kaneviçe yapmayı ne çok sevdiğimi tekrar söylememe gerek yok sanırım :))) Birbirinden güzel desenleri gördükçe hepsini birden yapmak geliyor içimden ama ne yazık ki olmuyor :( Bunları çok fazla yapınca oluşan bel ve boyun ağrısı da cabası :(( Bende aşağıda resimlerini paylaştığım ayaklı kasnaklardan edindim. Yaptığım işler şimdi daha rahat ve zevkli. Her kaneviçe severe tavsiye ediyorum ;)



* Bu arada kasnakta yer alan yeni başladığım işin şablonu ise Nalan Hanım'dan http://tenceremiz.blogspot.com/2011/05/country-tarz-kanavice.html edindim. İşlemesi inanılmaz zevkli :)) Son halini de muhakkak paylaşacağım.


8 yorum:

  1. benimde var ayaklı kasnağım

    inanılmaz kolaylık oluyor.
    ama benimkinin ayakları bu kadar uzun değil ;)

    YanıtlaSil
  2. Keşke kendisiyle daha önce tanışsaydım. Sırtımı belimi bu kadar ağrıtmadan ;)

    YanıtlaSil
  3. ah ahhh Moskova'dan mı aldın bu kasnağı? almadığıma pişmanım zamanında:S

    YanıtlaSil
  4. Derhal bu yardımcıdan edinmem gerek, iyi ki hatırlattın sağol:)

    İşlemeye başlamışsın, resmini bile çekmişsin çok sevindim. Bitmiş halini görmek de ayrı bir keyif olacak, ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
  5. Seden Hanım, evet ben Moskova'dan aldım ama ilk İstanbul' da kuzenimde görmüştüm böyle bir şeyi. Hatta onun aldığı 2 parça halindeydi. Biri ayaklı diğeri ise yarım ayaklı koltukta otururken sırtınızı yaslayıp rahat rahat yapmak için. Ama daha önce edinmediğime çok pişman oldum bende :)) Neyse geride kalan günlerin acısını çıkarıp bol bol işlerim artık :))))
    Sevgiliniz Moskova'dan kocaman kocaman öpücük ve sevgilerrrr :)

    YanıtlaSil
  6. Nalan Hanım, hep söylediğim gibi şiddetle tavsiye ;) Bu arada tekrar çok teşekkür ederim. Böyle güzel bir şablonu benimle paylaştığınız için. İşlemesi inanılmaz zevkli. Renklerle resmen oynuyorsunuz :)) Elimdeki bir kaç yarım kalan işin bitmesini bile beklemen hemen başladım. Sonucunu da muhakkak paylaşacağım.
    Sevgiler,

    YanıtlaSil
  7. ayaklı kasnak ilk kez görüyorum... paylaşımınız için teşekkürler...
    sevgiler...

    YanıtlaSil
  8. Eğer sizde bu işleri seviyorsanız, mutlaka bir tane edinin. Ne kadar faydalı olduğunu göreceksiniz;)

    YanıtlaSil