Sayfalar

15 Haziran 2011 Çarşamba

HAMAM SEFASI :))

Hamam sefası sanırım Türk kadınları için vazgeçilmezdir. Ama benim gibi daralıp bunalıp, o buhar altında asla kalamayanlar da yok değildir sanırım. Halbuki Babaannem, ne de çok sever hamamı. Sabah bırakın akşama zor alırsınız kendisini :))) Ben hiç onun torunu olamamışım. Bu arada kayınvalidem de tam bir hamam çılgını :)) Her seferinde beni de sokmaya çalışsa da hala başarılı olamadı :))))

Son zamanlarda Muhteşem Yüzyıl dizisi ile hamam sahnelerini çok sık görür olduk. Kimimiz özendik ertesi gün eşi dostu toplayıp soluğu hamam kapılarında aldık, kimimiz ise sadece izlemekle yetindik :)))
Ayşe Arman' da izleyen kısmında kalmamış, almış Meryem Uzelli' yi götürmüş hamama :) Kadın kadına felekten bir gün çalmışlar :)) Eee bir röportaj da yapılmış tabi, tamamını aşağıdaki linkten bulabilirsiniz.








http://www.meryemuzerli.com/index.php/haberler/roportajlar/item/71-ay%C5%9Fe-arman-ile-meryem-uzerlinin-hamam-sefas%C4%B1

Haydi hanımlar hamamaaaa :))))))

12 Haziran 2011 Pazar

ÇEKİLİŞ HABERCİSİ :)

Ben bayıldım, belki sizde göz atmak istersiniz ;))))

http://diddanslamode.blogspot.com/2011/06/did-by-did-canta-kazanmak-ister-misin.html

TEKRAR MERHABA :))

Kısa süreli Türkiye seyahatinden sonra tekrar aranızdayım. En önemli vatandaşlık görevimizi yerine getirmenin vermiş olduğu gururu yaşıyoruz ;) Bu görevin yanı sıra ailemiz ve arkadaşlarımızla vakit geçirmek, ülkemizin sınırsız - eşsiz lezzetleriyle tıka basa yemek yemek ise cabası oldu doğrusu :)))
Evime gittiğimde ne kadar özlem dolu olduğumu hissettim. Doğrusunu söylemek gerekirse buralara dönmek hiç içimden gelmedi. Valizimi tekrar toplamayı geciktirdim, ayaklarım geri geri gitti :(((

Sizlerle paylaşmak için evimde gözüme çarpan ilk obje, 4 ay önce kuzenimin atölyesinde boyadığım VENEDİK KADINI oldu. Fırınlanmayan bu seramikleri boyamak inanılmaz zevkli ve kolay...





Boyama sırasında dikkat edilmesi gereken nokta, ilk katın boyasını çook az sürüyorsunuz. Sonrasında zaten tüm boyama 3 katta bitiyor. En sonda ise eskitmeleri yapıp kullanıma hazır hale getiriyorsunuz.

Kendim yaptım diye söylemiyorum, Venedik' te bile bu kadar güzellerini görmedim ;)))))

Bu arada her kadın bakımlı, süslü ve güzeldir, bu bir obje olsa bile...
Kadınınıza makyaj yapmayı unutmayın :))))

2 Haziran 2011 Perşembe

BİRAZ ARA...

Sevgili Blogdaşlarım,
Kısa bir süre Türkiye seyehatim olcağı için, desen paylaşımlarına ara vermek durumunda kalacağım :((
En kısa sürede sizlerde tekrar beraber olacağım...
Sevgilerimle,